BanBao speelgoed

BanBao is een merk van educatief speelgoed voor zowel jongens als meisjes. In de webshop van JP Company vind je een ruim aanbod aan speelgoed van het merk BanBao. Met deze speelsets heeft jouw kind urenlang speelplezier! Je geniet bij ons steeds van persoonlijke en flexibele service, want als kmo dragen wij klantgerichtheid hoog in het vaandel. Bekijk snel ons speelgoed van BanBao in onze webshop!

Ontdek de voordelen van BanBao speelgoed

Het leuke en interessante aan het speelgoed van BanBao is dat de bouwblokjes ook op blokjes van andere merken, zoals Lego, passen. Een ander voordeel van het speelgoed van BanBao, is dat je het in onze webshop aan de helft van de prijs van de concurrentie kunt kopen. Daarnaast zijn de blokjes eenvoudig schoon te maken; een echte must als ze door plakkerige kinderhandjes gaan. Jouw kinderen zijn blij met hun creatieve speelgoed, en jij hebt wat bespaard in jouw portemonnee. Al het BanBao speelgoed dat je in onze webshop terugvindt, is Europees gekeurd en van de hoogste kwaliteit. Het is ook heel veilig speelgoed voor kleine(re) kinderen. Zijn je oogappels fan van het stripfiguurtje Snoopy? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt bij BanBao immers ook terecht voor speelgoed van Snoopy, allemaal heel eenvoudig te bestellen in de webshop!

Bestel eenvoudig in onze webshop

Heb je in onze webshop al het speelgoed van BanBao gevonden dat je zocht en wil je jouw kinderen hiermee verrassen? Controleer dan nog even jouw winkelmandje en plaats snel een bestelling. Koop je voor een bedrag van meer dan € 100? Dan geniet je van gratis levering. Tevens is het ook mogelijk om het BanBao speelgoed op te halen in onze speelgoedwinkel in Kortrijk, in de omgeving van Roeselare. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met JP Company door een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be of door te bellen naar 051 30 69 04. Wij staan je graag te woord.

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën