BanBao speelgoed

Bouwspeelgoed is ideaal voor kinderen die graag hun fantasie gebruiken én die zich al groot voelen. JP Company uit Kortrijk speelt hier handig op in en verkoopt kleurrijk en kwaliteitsvol kinderspeelgoed waarmee jouw bengels zich even in de grotemensenwereld wanen. Je geniet bij ons steeds van persoonlijke service en klantgerichtheid staat op nummer één.

Ruim aanbod aan bouwspeelgoed

Als groothandel in kinderspeelgoed, bieden wij een ruim aanbod aan bouwspeelgoed aan waarmee zowel jongens als meisje uren mee bouwen. Het kinderspeelgoed van BanBao wordt gebruikt om verschillende kunstwerken mee te bouwen uit stevige kunststof bouwblokjes die geschikt zijn voor kleine kinderhandjes. Van kastelen tot boerderijen en van racewagens tot bouwpakketten van Snoopy; het zit allemaal in ons assortiment!

Duurzaam en kwalitatief bouwspeelgoed

Ben je op zoek naar duurzaam en hoogwaardig bouwspeelgoed voor jouw zoon of dochter? Ons kinderspeelgoed en de kunststof bouwblokjes zijn Europees goedgekeurd en dus volledig veilig voor kinderen om mee te bouwen. Daarnaast zijn de kunststof bouwblokjes ook makkelijk schoon te maken; geen overbodig luxe op het vlak van kinderen. Een bestelling plaatsen is net zo eenvoudig als bouwen met ons kinderspeelgoed. Bekijk het ruime aanbod, plaats het speelgoed waar jouw kinderen van houden in het winkelmandje en betaal veilig en eenvoudig. Koop je voor een bedrag van meer dan € 100? Dan leveren wij het bouwspeelgoed gratis bij jou thuis.

Stel ons al jouw vragen

Bouwspeelgoed is educatief en goed voor de creativiteit van jouw kind. Houden je kinderen van bouwen en ben je op zoek naar kinderspeelgoed dat hier geschikt voor is? De kunststof bouwblokjes van BanBao zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes; wacht dus niet langer en plaats een bestelling! Heb je vragen of opmerkingen over specifiek bouwspeelgoed? Neem contact op met de deskundige medewerkers van JP Company uit Kortrijk. Je bereikt ons door te bellen naar 051306904 of door een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be. Wij helpen je graag verder en vertellen je alles over onze goedkope, kunststof bouwblokjes.
 

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën