BanBao speelgoed

Speelgoedwinkel in Kortrijk

In de speelgoedwinkel van JP Company in Kortrijk haalt jong en oud zijn of haar hartje op. Er is voor kinderen niets leuker dan een bezoekje aan de speelgoedwinkel, maar ook veel volwassenen denken aan hun eigen kindertijd terug als ze tussen alle leuke poppen, spelletjes en bouwdozen lopen. Iedereen koopt ooit wel eens kinderspeelgoed; voor je eigen (klein)kinderen, voor nichtjes of neefjes of om weg te geven als cadeautje. Onze speelgoedwinkel in Kortrijk heeft dan ook een uitgebreid gamma aan bouwdozen met blokken en leuke figuurtjes die compatibel zijn met andere bouwblokken.

Veel keuze in deze speelgoedwinkel in Kortrijk

In onze speelgoedwinkel in Kortrijk vind je het allerleukste speelgoed terug, namelijk bouwspeelgoed van BanBao! Als groothandel in kinderspeelgoed bieden wij duurzaam en educatief speelgoed aan. De bouwdozen met bouwblokjes van BanBao zijn niet alleen erg kleurrijk, jouw kinderen kunnen hiermee hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Tijdens een bezoek aan onze speelgoedwinkel geniet je steeds van flexibele en persoonlijke service, en onze medewerkers geven je graag gepast advies.

Kom langs in de winkel

Ben je op zoek naar een cadeautje of wil je jouw kinderen verwennen met nieuw speelgoed? Kom dan zeker eens langs in onze leuke speelgoedwinkel in Kortrijk, in de omgeving van Roeselare. Ben je graag goed voorbereid en krijg je op voorhand graag een idee van wat wij allemaal in ons assortiment hebben? Bekijk dan ons productaanbod online. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 051306904, een e-mail te sturen naar jp@jpcompany.be of kom langs in de leukste speelgoedwinkel in winkelcentrum Ring Shopping in Kortrijk.

 

Gratis levering vanaf €100
Compitabel met andere merken
Exclusieve Snoopy bouwsets

Bekijk snel onze producten!


Contact informatie

JP Company

051 30 69 04

0475 74 94 40

jp@jpcompany.be

Ringshopping (Ringlaan 34), 8500 Kortrijk

Populaire categorieën